El llop ferotge: Revista d’art i poesia.

 

L’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona va ser l’escenari ahir al vespre d’una Nit Poètica Especial amb José María Micó, sens dubte inoblidable. El poeta -autor de llibres com «Verdades y Milongas» (Ed. DVD, 2002) o «Clásicos vividos» (Ed. Acantilado, 2013)- es re-trobava a més amb la ciutat on va començar la seva carrera com a profesor de Literatura Hispánica, a l’UdG, ara ja fa 30 anys.
Una nit d’emocions que es van fer encara més intenses amb la posada en escena de CALEIDOSCOPIO, el gran espectacle poètic i musical que ens va oferir amb Marta, la seva dona i professora també de Literatura, on van cantar i recitar poemes propis i alguns del repertori del Tango argentí.
El públic que ahir es va fer present, va gaudir molt i molt i es va mostrar en tot moment molt atent i participatiu.
Al finalitzar l’acte, el poeta Jorge Garralda va intervenir per recitar dos poemes de Jorge Luis Borges en homenatge als nostres il·lustres visitants, en nom dels ex-alumnes i de tots els poetes de Girona.

Moltes gràcies Marta i José María…

TRADUCCIÓN

El Auditorio Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona fue ayer el escenario de una Noche Poética Especial con José María Micó, sin duda inolvidable. El poeta -autor de libros como «Verdades y Milongas» (Ed. DVD, 2002) o «Clásicos vividos» (Ed. Acantilado, 2013)- se reencontró además con la ciudad en la que inició su carrera como profesor de Literatura Hispánica, en la Universitat de Girona, hace ya 30 años.
Una noche de emociones que se hicieron más intensas en la puesta en escena de CALEIDOSCOPIO, el gran espectáculo poético y musical que nos ofreció con Marta, su mujer y profesora también de Literatura, en el que recitaron y cantaron temas propios y algunos del repertorio del tango argentino.
El público que presenció el espectáculo disfrutó muchísimo y se mostró en todo momento atento y participativo.
Al finalizar el acto, el poeta Jorge Garralda intervino para recitar dos poemas de Jorge Luis Borges en homenaje a nuestros ilustres visitantes, en nombre de los ex alumnos y de todos los poetas de Gerona.
Muchas gracias, Marta y José María…
Girona
Noticias